Groep 7


Vanmorgen zijn we 2019 gestart met elkaar op het plein! In de klas lag voor iedereen een briefje met een mars. De kinderen van groep 7 hebben heel veel in hun M A R S en dat gaan ze deze maanden ook weer laten zien! 

Meer lezen

Vanmorgen hebben we met elkaar een gezellige ochtend gehad. We begonnen de ochtend met het binnen halen van Sinterklaas en zijn pieten. Na een gezellig samen zijn in de hal zijn we naar onze klas gegaan. Daar konden we alle mooie suprises bewonderen en genieten van de leuke en grappige gedichten. Het is tot het voorlezen van de gedichten geheim gebleven, wie wie had! Goed gedaan jongens en...

Meer lezen

Deze week zijn we voor de pauze op dinsdag verwend met een cracker met aarbeien, woensdag met een lekkere smoothie van kwark, aarbei en banaan en donderdag stond mandarijn (met bleekselderij) op het menu. 

Vandaag hadden alle leerlingen zelf iets gezonds meegenomen. 

Meer lezen

We zijn gestart!

Onze eerste schoolweek zit er al weer op. Ons nieuwe lokaal voelt al helemaal van ons en het werken gaat ook weer als vanouds. Er zullen een hoop dingen nieuw zijn in groep 7, maar samen gaat ons dat lukken!  

 

Meer lezen