Nieuws

Vrijdag 11 oktober 2019 houden we onze jubileumavond, vanaf 19.30u. Oud-leerlingen, leerkrachten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om dit feest met ons te vieren. Er zal een tijdlijn zichtbaar zijn in de school met materialen van die tijd. Mocht u zelf nog materialen hebben, dan ontvangen we die graag via de brievenbus of mail: jubileum@sjaloomschool.com.

Het is vanaf nu...

Meer lezen

Zaterdag 19 januari 2019 houden wij onze open dag van 10:00 u tot 13:00 u. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Sinds november 2018 is er in onze school ook de mogelijkheid om voorschoolse- en naschoolse opvang af te nemen. Dit wordt aangeboden door Christelijke opvang de Kindertuin.  

Meer lezen

Morgen houden we onze fietspuzzeltocht. Het lijkt erg mooi weer te worden. De opgaves stromen binnen, dus het wordt een gezellige boel op ons plein. Mocht u niet kunnen meefietsen, u bent ook van harte welkom om met uw kind(eren) een patatje te komen eten op het plein. Er staat een springkussen en er is stoepkrijt om mee te spelen. Wees welkom!

Meer lezen

Op dit moment zijn de stratenmakers druk bezig om de ondergrond te maken voor ons nieuwe speeltoestel. Vindt u hem ook zo mooi?

Onze kinderen kunnen niet wachten om hem eindelijk in gebruik te nemen. Nog eventjes geduld...

Meer lezen