Nieuws

De weekopening van maandag 6 april kunnen we helaas niet samen houden in de hal van de school. Wel kan je de powerpoint zelf kijken, thuis met je hele gezin. Het thema van deze weekopening is: Iemand een warm hart toedragen. Onder de plaatjes zitten linkjes verstopt van de filmpjes en liederen. Vergeet dus niet op het plaatje te klikken!

Veel plezier gewenst met elkaar!

Klik hier voor de...

Meer lezen

In verband met de coronacrisis zijn de scholen gesloten. We zijn druk bezig om andere manieren te vinden om de lessen te geven. Dagelijks zullen de kinderen filmpjes toegestuurd krijgen en zal er contact zijn met de leerkrachten. Houd uw mail in de gaten voor de laatste informatie!

Meer lezen

Vrijdag 11 oktober 2019 houden we onze jubileumavond, vanaf 19.30u. Oud-leerlingen, leerkrachten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om dit feest met ons te vieren. Er zal een tijdlijn zichtbaar zijn in de school met materialen van die tijd. Mocht u zelf nog materialen hebben, dan ontvangen we die graag via de brievenbus of mail: jubileum@sjaloomschool.com.

Het is vanaf nu...

Meer lezen

Zaterdag 19 januari 2019 houden wij onze open dag van 10:00 u tot 13:00 u. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Sinds november 2018 is er in onze school ook de mogelijkheid om voorschoolse- en naschoolse opvang af te nemen. Dit wordt aangeboden door Christelijke opvang de Kindertuin.  

Meer lezen